O nama

Hotel Narenta u Metkoviću najbolji je izbor za goste koji traže kombinaciju mira, tišine, šarma i lokacije sa koje mogu istražiti Metković i okolne turističke atrakcije. Smješteni smo uz magistralnu cestu sa pogledom na rijeku Neretvu, 10 minuta pješačenja od centra grada, dok već za sat vremena vožnje možete posjetiti top svjetske destinacije poput Dubrovnika, Splita, Međugorja i Mostara. Naš udobni hotel i njegovo osoblje nude personaliziranu uslugu i na raspolaganju su gostima 24 sata dnevno.

Svi smještajni kapaciteti smješteni su na prvome katu hotela. Vizualno dopadljive sobe izgrađene su prije dvije godine i opremljene su vrhunskom ventilacijom i klimatizacijom, flat screen TV-om sa domaćim i satelitskim programima i besplatnim Wi-Fi-jem. Trenutno raspolažemo sa 22 dvokrevetne sobe, 3 trokrevetne sobe, jednom četverokrevetnom sobom,dvije obiteljske sobe i jednim apartmanom.

U prizemlju hotela osim prostranog lobija i recepcije nalazi se i restoran u kojem osim pansionskih buffet obroka poslužujemo i probrane lokalne specijalitete a la carte. U sklopu hotela je i velika svadbena sala, koja je pogodna i za organizaciju drugih evenata. Ispred hotela je besplatni parking za sve naše goste sa posebno odvojenim dijelom za parking autobusa. U mogućnosti smo primiti veći broj autobusa u tranzitu te organizirati pauzu za kavu ili objed za Vaše grupe u sali.

U suradnji sa našim partnerima u mogućnosti smo organizirati i posjete lokalnim muzejima, foto safarije rukavcima rijeke Neretve, posjete vinogorju Komarna, obilaske okolnih turističkih atrakcija kao i druge popularne aktivnosti na Vaš upit.

Naš tim

Hotel Narenta Metković tim